קרמרי דה ל'אקלר
רשת Cremerie De L'eclair הוקמה בשנת 2016 ע"י השף תומר לוי במרכז תל אביב. מהר מאוד התפשטה השמועה כאש בשדה…
רשת לה גופרה הינה מהרשתות הגדולות הוותיקות בענף הגלידריות בישראל .
הגלידה ( ג'לטו ) מיוצרת מדי יום בסניפי הרשת מחומרי גלם משובחים המיובאים מסיציליה באיטליה .
לצד הגלידה והיוגורט הרשת ידוע בקינוחים המצויינים שלה ובראשם הוופל הבלגי האגדי על שמו נקראת הרשת – לה גופרה.
זכייני הרשת יזכו להדרכה טרם כניסתם לסניף וליווי שוטף בהתאם לצרכיהם במהלך הפעלת הזכיון .
לרשת אלפי חברים במועדון הלקוחות הנאמנים ומספרם גדל מדי יום .
הרשת מפתחת טעמים חדשים וכן מחדשת תפריטים מעת לעת על מנת להמשיך ולהפתיע את לקוחות הסניפים בכל ביקור.
הקמה משוערת: 550,000 – 750,000 ₪
דמי זיכיון: 200,000 ₪
תמלוגים: מדורג עד 5%
אנו מחפשים יזמים רעבים להצלחה שמוכנים לעבוד קשה ולהוביל יחד איתנו את הרשת קדימה!
רשת Cremerie De L'eclair הוקמה בשנת 2016 ע"י השף תומר לוי במרכז תל אביב. מהר מאוד התפשטה השמועה כאש בשדה…
האתר נבנה על ידי Buzz Interactive