
קרמרי דה ל'אקלר
רשת Cremerie De L'eclair הוקמה בשנת 2016 ע"י השף תומר לוי במרכז תל אביב. מהר מאוד התפשטה השמועה כאש בשדה…

רשת טוני וספה החלה את דרכה בשנת 2007 , לאחר ביקור לא מתוכנן בפיצרייה שכונתית ברובע טרסטרוורה שבעיר רומא איטליה.
השף ליאון אלקלעי טס לאיטליה על מנת ללמוד את מקרוב את כל שלבי הכנת הפיצה ובעיקר את הסוד החשוב ביותר של מתכון הבצק של הפיצה.
לאחר תקופה חזר השף עם הטעמים המיוחדים , חומרי הגלם האיכותיים וסודות חדשים על מנת להקים את סניפו הראשון בישראל.
הסניף הראשון Tony vespa ניפתח עוד באותה שנה בצפון הישן של תל אביב ברחוב דיזינגוף , מה שללא כל ספק שינה את דעת הרוב על מה שידעו על פיצה קודם לכן.
כיום מונה רשת טוני וספה שמונה סניפים בערים שונות בינהן תל אביב , פתח תקווה , מודיעין והרצליה אשר בכל אחד מהסניפים עוברים בממוצע כ 600 לקוחות ביום.
ברשת טוני וספה ישנן 18 סוגי פיצות משתנות המוגשות טריות לאורך כל היום והלילה.
ברשת מתגאים בשימוש בחומרי הגלם האכותיים ביותר המיובאים ישירות מאיטליה לצד תוספות טריות כמו: פורטבלו, ארטישוק , בטטה , מוצרלה ועוד.
ברשת בוחרים את גודל המנה הרצוייה ומחיר בפיצה נקבע לפי משקלה .
רשת Tony vespa הוקמה ע"י מיטב המוחות בענף המסעדנות בניהם : טל שטרן ( טקאריה , מגזינו ) השף ליאון אלקלעי , יורם וארי ירזין מקבוצת ירזין הכוללת בין השאר את מסעדת זוזוברה , קפה איטליה וטאקרייה.
זכיינות ברשת טוני וספה Tony vespa :
רשת טוני וספה מקימה את סניפיה במיטב הלוקיישנים החמים והמרכזיים ביותר בישראל.
הרשת פועלת בשיטת ניהול סניפים עצמאית ולא בשיטת הזכיינות הקלאסית כרוב ברשתות בישראל.
כחלק מאותה שיטה הרשת מקימה ומנהלת בעצמה את סניפיה ולא עובדת בשיטת הקמת סניפים ע"י זכיינים .

רשת Cremerie De L'eclair הוקמה בשנת 2016 ע"י השף תומר לוי במרכז תל אביב. מהר מאוד התפשטה השמועה כאש בשדה…

מיסטר קורן היא רשת ותיקה המציעה ללקוחותיה מוצר ייחודי על בסיס גרעיני תירס טבעיים בתוספות שונות של טעמים מיוחדים.
האתר נבנה על ידי Buzz Interactive