רשת Cremerie De L'eclair הוקמה בשנת 2016 ע"י השף תומר לוי במרכז תל אביב.
מהר מאוד התפשטה השמועה כאש בשדה קוצים וחובבי קולינריה מכל רחבי הארץ פקדו את הסניף .
ברשת ניתן למצוא מוצרים חדשים ומיוחדים שלא תמצאו בשום מקום אחר ובינהם :
דונאט – אקלר ומאפינ'לידה אותם ניתן למלא בעשרות סוגי גלידה שונים המשתנים מסניף לסניף.
עוגיות קוקילידה ממולאות גלידה , עוגיות מקרון ג'מבו , אייספחורס ועוד קינוחים משתנים כולםעל בסיס מאפים משתנים ממולאים בגלידות שונים בתוספת מקלחת צוננת של מיטב הסירופים המדהימים שפיתח השף תומר לוי.
רשת קרמרי דה ל'אקלר נמצאת בעיצומו של תהליך התרחבות ע"י זכיינים וכבר בתקופה הקרובה תחנוך לא פחות מעשרה סניפים בפריסה ארצית.
ללא כל ספק אחת הבשורות המרעננות בשוק הקולינריה ישראלי.
רשת קרמרי דה ל'אקלר הינה אחת מבין הבודדת שמביאות בשורה חדשה ומעניינת לשוק הזכיינות, תפריט מרענן, קינוחים יחודיים, עיצובים קולינרים שמשלבים מספר סגנונות במקום אחד, שירות מוקפד וכמובן קהל איכותי ומגוון…
הקמה משוערת: 700,000 – 550,000 ש"ח
דמי זיכיון: 60,000 ש"ח
תמלוגים: 5%
אם אתה זכיין בעל אהבה מיוחדת לתחום המזון ואהבה לתחום הקינוחים בפרט מקומך עם רשת קרמרי דה לאקלר.
האתר נבנה על ידי Buzz Interactive