זכיינות שניצליין​

רשת שניצליין​

רשת שניצליין החלה את דרכה בסוף שנת 1999 כאשר פתחה את סניפה הראשון ברחוב לינקולן לשעבר גשר מעריב בתל אביב.
סניף זה הוקם במטרה לתת מענה לעובדי הסביבה אך מהר מאוד השמועה התפשטה ולא מעט לקוחות מהסביבה הקרובה ו רחוקה פקדו את הסניף להנות מארוחת צהריים חמה ואותנטית .
רשת שניצליין מתמחה במוצרי שניצליין וחזה עוף בטעמים שונים , בדגש על שניצל עם עשבי תיבול , צ'ילי פיקנטי , שום בצל , סומסום , קלאסי חזה עוף על הפלנג'ה ועוד ..
המוצרים וחומרי הגלם ברשת טריים ומתחדשים בכל יום בדגש על סלטים מובחרים , רטבים יחודיים בהכנה עצמית וגולת כותרת בגטים באפיה במקום בסמוך להגשה ללקוח.

למה להיות זכיין ברשת שניצליין​?

רשת שניצליין הותיקה מונה כיום כ 15 סניפים בפריסה ארצית וממשיכה לקלוט זכיינים לנקודות חמות ואטרקטיביות במיקום מרכזיים ברחבי ישראל.
רשת שניצליין פועלת במרץ על מנת להכשיר את הזכיינים ברשת וללוות אותם להצלחה לאחר הקמת הסניפים.

כמה עולה זכיינות ברשת שניצליין​?

הקמה משוערת: 300,000 – 200,000 ₪

דמי זיכיון: 150,000 ₪

תמלוגים: 3%-5% מדורג

רשתות נוספות שיכולות לעניין אותך:

פיצה פאפא ג'ונס

פאפא ג'ונס, רשת הפיצריות הצומחת ביותר בעולם, מתרחבת בישראל!
רשת פאפא ג'ונס היא רשת הפיצריות השלישית בגודלה בעולם…

קרא עוד »

השניצלייה

סניפי הרשת פועלים בצורה אחידה ומדוייקת תוך דגש על טריות , איכות , חוויה ושירות אישי לכל לקוח.

קרא עוד »

קפה גרג

רשת קפה גרג החלה את דרכה בשנת 1994 בתור בית קפה חיפאי קטן ואיכותי עם מוטיבציה לא רגילה ועם מטרה ברורה…

קרא עוד »

צרו איתנו קשר עוד היום:

הזכיינים המרוצים שלנו:

דילוג לתוכן