זכיינות שניצליין​

רשת שניצליין​

רשת שניצליין החלה את דרכה בסוף שנת 1999 כאשר פתחה את סניפה הראשון ברחוב לינקולן לשעבר גשר מעריב בתל אביב.
סניף זה הוקם במטרה לתת מענה לעובדי הסביבה אך מהר מאוד השמועה התפשטה ולא מעט לקוחות מהסביבה הקרובה ו רחוקה פקדו את הסניף להנות מארוחת צהריים חמה ואותנטית .
רשת שניצליין מתמחה במוצרי שניצליין וחזה עוף בטעמים שונים , בדגש על שניצל עם עשבי תיבול , צ'ילי פיקנטי , שום בצל , סומסום , קלאסי חזה עוף על הפלנג'ה ועוד ..
המוצרים וחומרי הגלם ברשת טריים ומתחדשים בכל יום בדגש על סלטים מובחרים , רטבים יחודיים בהכנה עצמית וגולת כותרת בגטים באפיה במקום בסמוך להגשה ללקוח.

למה להיות זכיין ברשת שניצליין​?

רשת שניצליין הותיקה מונה כיום כ 15 סניפים בפריסה ארצית וממשיכה לקלוט זכיינים לנקודות חמות ואטרקטיביות במיקום מרכזיים ברחבי ישראל.
רשת שניצליין פועלת במרץ על מנת להכשיר את הזכיינים ברשת וללוות אותם להצלחה לאחר הקמת הסניפים.

כמה עולה זכיינות ברשת שניצליין​?

הקמה משוערת: 300,000 – 200,000 ₪

דמי זיכיון: 150,000 ₪

תמלוגים: 3%-5% מדורג

רשתות נוספות שיכולות לעניין אותך:

קפה קקאו

רשת קפה קקאו החלה את דרכה בשנת 2004 בבית קפה מיוחד בפינת הרחובות רוטשילד יבנה בלב הסנטרום הנחשק של תל אביב.

קרא עוד »

גולדה

גולדה מבית אניטה החלה את דרכה ברחוב שבזי 42 בפינת רחוב פסטורלית בנווה צדק תל אביב.
אניטה מחזיקה בבלעדיות…

קרא עוד »

צרו איתנו קשר עוד היום:

הזכיינים המרוצים שלנו:

דילוג לתוכן