רשת אלדו הוקמה בארץ בשנת-1993 והייתה מהראשונות בתחום הגלידריות האיטלקיות בישראל. ונכון להיום גם בין הבודדות העונות להגדרה של גלידריה איטלקית אמיתית.
אחת הסיבות לכך היא שאת הגלידות מכינים בכל סניף באופן עצמאי ע״י מוצרים איטלקיים מובילים ואיכותיים. בכל אחד מסניפי הרשת מכינים את גלידה טריה מידי יום תוך כדי שימוש בחומרי גלם המיובאים מאיטליה ומיוצרים בשני מפעלים איטלקיים – MONTEBIANCO ו– TORRONALBA – הנחשבים לאיכותיים ביותר באיטליה ומדורגים בין המובילים בעולם.
הקהל הישראלי הבין די מהר את הפוטנציאל הקולינרי והעסקי והפניות לזכיינות גדלו.
בתוך זמן קצר יחסית הוקמו סניפים נוספים לרשת אלדו ומאז ממשיכה להתפתח. נכון להיום הרשת מונה כ-40 סניפים בארץ ובחו"ל.
כיום, כתוצאה של התפתחות הרשת בפריסה ארצית נרחבת בנוסף לחוקים קפדניים של משרד הבריאות, הקימה הרשת מפעל לייצור בסיסי גלידה הממוקם באלפי מנשה.
נכון להיום ממשיכה הרשת בקצב התפתחות של כ 4-5 סניפים בשנה וממשיכה לקלוט למשפחתה זכיינים מתאימים .
הקמה ודמי זיכיון: 200,000 -150,000 ₪
דמי זיכיון: 330,000 ₪
תמלוגים: 3%
האתר נבנה על ידי Buzz Interactive